Potrebujete pomoč?

+386 40 599 891
+386 40 599 892

Dostava in plačilo

Dostava

Naročene izdelke dostavlja Pošta Slovenije. Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 1-2 delovnih dneh po potrditvi vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih blaga ne odpremljamo. Izdelke, kateri niso na zalogi, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru. V primeru, da imate posebne zahteve glede odpreme vas prosimo, da jih vpišete v naročilo oziroma nas kontaktirate preko e-pošte ali po telefonu.

Poštnina

Poštnina se obračunava po veljavnem ceniku pošte Slovenije.

Plačilo po predračunu

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na naš račun št. SI56 2900 0005 5801 338 pri Unicredit banka Slovenija d.d.. Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna potem, ko oddate naročilo in ga mi potrdimo.

Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in si s tem zagotovite hitrejšo izvedbo naročila.

Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.

Plačilo po povzetju

Kupnino za naročila po povzetju lahko plačate le z gotovino. V kolikor vam plačilo v gotovini ne ustreza, vas prosimo, da nas kontaktirate in se dogovorite za način plačila po predračunu.

Pri plačilih nad 1.000,00 € mora izvajalec plačilnega prometa preveriti vaše podatke. Na podlagi osebnega dokumenta je potrebno na hrbtno stran posebne položnice zabeležiti podatke, ki so potrebni ob vnosu položnice v računalnik, in sicer: vrsto dokumenta, številko osebnega dokumenta, kraj izdaje osebnega dokumenta in državo izdaje osebnega dokumenta. Pri plačilih nad 15.000,00 € je potrebno v računalnik vnesti še: kraj rojstva, datum rojstva in davčno številko.

Plačilo ob osebnem prevzemu v Kopru

V primeru osebnega prevzema naročenega blaga v Kopru lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti ali telefonu vas bomo obvestili, kdaj in kje lahko naročeno blago prevzamete. Pri osebnem prevzemu je možno plačilo v gotovini ali predhodnim nakazilom na naš TR SI56 2900 0005 5801 338 pri Unicredit Banka Slovenija d.d..

Pozor! Pri naročilih s plačilom z gotovino na mestu prevzema morajo pravne in druge osebe, samostojni podjetniki posamezniki, posamezniki, ki samostojno opravljajo dejavnost, upravni in drugi državni organi, organi samoupravnih lokalnih skupnosti in nosilci javnih pooblastil upoštevati, da lahko na tak način izvedejo le plačila v zneskih do 420 €. Pri višjih zneskih vam pripročamo, da uporabite plačilo po predračunu s predhodnim nakazilom.

Nakazila iz tujine

Nakazilo preko bank izven Slovenije izvedite z reguliranim čezmejnim plačilom SEPA. Ob nakazilu izpolnite IBAN in BIC. Izberite opcijo, da kot nalogodajalec krijete vse stroške. V nobenem primeru ne uporabljajte opcije SHA, ki pomeni da si prejemnik in nalogodajalec delita stroške, saj bomo v tem primeru prejeli nižji znesek in vaša kupnina ne bo poravnana.

IBAN: SI56 2900 0005 5801 338
BIC/SWIFT: BACX SI 22
BANK NAME: UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.

Nakup z uveljavljanjem neposredne oprostitve plačila DDV

Nakup brez DDV na osnovi uveljavljanja neposredne oprostitve omogočamo:

  • pravnim osebam, davčnim zavezancem iz Evropske Unije (razen Slovenije)
  • diplomatskim predstavništvom, konzulatom  ter mednarodnim organizacijam s sedežem ali predstavništvom v Sloveniji (velja tudi za osebje in njihove družinske člane), v skladu z mednarodnimi pogodbami, ki obvezujejo Slovenijo.

Za podrobnosti nas prosim kontaktirajte.