Vračila

Vračilo izdelkov in reklamacije

Kupec lahko v štirinajstih (14) dneh po prevzemu, vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi kupljenega predmeta. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti (Armapet d.o.o., Vanganel 1e, 6000 Koper) ali na e-mail naslov: armapet.doo@siol.net, blago pa vrniti v 14-ih dneh od prejema blaga. Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži, katera mora biti nepoškodovana, v nasprotnem primeru se vračilo blaga zavrne. Priložena mora biti kopija računa. Možnost vračila ne velja za blago, ki je bilo izrecno izdelano po merah in željah kupca, ter se ne da dokazati napak, ki bi pomenile odstopanje od naročila. Ponudnik vrne kupnino najkasneje v roku 14-ih dni od prejetja obvestila o odstopu od pogodbe, z nakazilom na kupčev transakcijski račun. Gotovine ne izplačujemo! 
Če je embalaža ob prevzemu kakorkoli poškodovana, jo preglejte skupaj z dostavljalcem poštne službe, ki vam paket pripelje. Če je artikel poškodovan, mu paket brezkompromisno zavrnite! Poznejših poškodbenih reklamacij zaradi dostave, brez zapisnika nikakor ne bomo upoštevali!

Obrazec za vračilo blaga najdete -TUKAJ 

Garancija oblek po meri: Armapet d.o.o. ni odgovoren za napačno posredovane podatke s strani kupca pri nakupu potapljaške obleke, ki je izdelana po meri. Kupec zagotavlja, da je posredoval točne podatke potrebne za izdelavo obleke po meri ter v popolnosti nosi odgovornost zanje.