Potrebujete pomoč?

+386 40 599 891
+386 40 599 892

C4 GLADIUS Camo - že s 9% popustom

GLADIUS CAMO je podvodna puška monocoque, v celoti izdelana iz 100% visoko modularnih ogljikovih vlaken.

Maskirna zaščita je bila ročno oblikovana z digitalnim barvanjem "teksturirane kože", ki naredi ozadje ogljikovih vlaken vidno. Končni učinek je podoben želvini koži in barvam pikastega ježa.

https://youtu.be/UDqYAGUfvY8

Puška ima poseben nastavek za namestitev mlinčka C4 Hercules in drugi nastavek na ročaju za nastavitev koluta C4 Vertical. 
Oba mlinčka lahko najdete tukaj:
Hrcules - https://www.evolutionsub.si/buy/1091
Vertical 50 - https://www.evolutionsub.si/buy/1241

Storitev priprave puške, ter podaja napotkov za prvo uporabo je brezplačna.
Znamka: C4 Carbon
C4 GLADIUS CAMO 95 - rjava brez mlinčka
Koda izdelka: FC4GLA90CA - z 9% popustom
Za naročanje se prijavite

Cena: 718.83 €

C4 GLADIUS CAMO 105 - rjava brez mlinčka
Koda izdelka: FC4GLA105CA - z 9% popustom
Za naročanje se prijavite

Cena: 727.92 €

Puška C4 GLADIUS CAMU OCEAN 95 - brez mlinčka
Koda izdelka: FC4GLA90CAO - že s 9% popustom
Za naročanje se prijavite

Cena: 718.83 €

Kamuflažna barva ni le nameščena na površini ogljikovih vlaken, temveč je v njej utelešena, zahvaljujoč plasti UV-smole, ki je tudi zelo odporna proti obrabi in preprečuje bledenje barv skozi čas. Podvodna puška ima dva anatomska in nastavljiva zelena ročaja ter dva dodatna bela ročaja.

GLADIUS CAMO je hitra hidrodinamična pištola s trdo cevjo za zelo ostro in stabilno streljanje. Je vsestranski in se lahko uporablja za različne vrste lova.

Ima obliko sipine kosti z zmanjšano glavo in večjim volumnom proti roki. Zaradi te oblike je dobro uravnotežen in enostaven za uporabo v vodi. Ima integrirano vodilo gredi po celotni cevi.

Mehanizem za sprožitev zadaj je C4 "Auto-R" z vgrajenim sprožilcem proge, ki ga lahko namestite na levo ali desno stran. Mehanizem in sprožilec sta v celoti izdelana iz nerjavečega jekla AISI316.

GLADIUS CAMO se prodaja z dvojnim anatomsko nastavljivim polipropilenskim ročajem (majhnim in velikim) in z mehko plastično opornico za sternal v zeleni barvi. Isti deli v beli barvi so priloženi v kompletu dodatne opreme.

Glava, ki je integrirana v cev, je v celoti izdelana iz ogljikovih vlaken in ima lahko enojne ali dvojne trakove iz lateksa s premerom do ø18 mm. Na glavi sta na straneh dva držala iz nerjavečega jekla v obliki kavljev in en nosilec, privit na dno cevi.

Ročaj je prekrit z mehkim plastičnim materialom, da ima večjo stabilnost. GLADIUS CAMO lahko namesti kolute C4 HERCULES.