Dostava in plačilo

Nakup in plačilo preko interneta z direktnim plačilom preko sistema moneybookers.com

V kolikor se odločite za nakup izdelka preko interneta lahko znesek (račun) poravnate preko varnega plačilnega sistema moneybookers.com.

Spletna trgovina vas bo po korakih vodila preko obrazcev registracije, vnosa osebnih podatkov ter plačila zneska preko sistema moneybookers.com.

Naročanje preko elektronske pošte

V kolikor se odločite za nakup izdelka in plačilu preko interneta ne zaupate lahko omenjeni izdelek naročite tudi preko elektronske pošte.

Povpraševanje nam ensotavno pošljete po elektronski pošti na naslov:armapet.doo@siol.net ali evolutionsubtrgovina@gmail.com.
V sporočilo navedite naslednje podatke:

Ime in priimek:
Naslov:
Naslov na katerega želite prejeti pošiljko:
Telefonska številka:
e-mail:
Davčna številka(za podjetja in davčne zavezance):
Željeni izdelki:
Opombe:

V najkrajšem možnem času vam bomo na zastavljeno povpraševanje odgovorili in vam posredovali ponudbo - predračun vključno s stroški pošiljanja. V kolikor se dogovorimo za osebni prevzem stroški pošiljanja odpadejo.

Znesek na predračunu lahko poravnate na naš račun odprt pri banki Unicredit group številka računa: SI56 2900 0005 5801 338

Plačilo po predračunu

Naročilo je odposlano po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun.

  • podatki za plačila v Sloveniji
  • Prejemnik: Armapet d.o.o
  • Bančni račun IBAN: SI56 2900 0005 5801 338
  • Račun odprt pri Unicredit bank, Koper

Sklic pri plačilu je številka naročila: 00-številka naročila

Plačilo po povzetju

V kolikor se odločite za plačilo ob dostavi (po povzetju) je možno le plačilo z gotovino ob prevzemu izdelka. V kolikor vam plačilo v gotovini ne ustreza, vas prosimo, da nas kontaktirate in se dogovorite za način plačila po predračunu preko banke ali e-banke.

Plačilo ob osebnem prevzemu v Kopru

V primeru osebnega prevzema naročenega blaga v Kopru lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti ali telefonu vas bomo obvestili, kdaj in kje lahko naročeno blago prevzamete. Pri osebnem prevzemu je možno plačilo v gotovini ali predhodnim nakazilom na naš TR SI56 2900 0005 5801 338 odprt pri Unicredit Bank (pri naročilu v opombah zahtevajte predračun).

Dostava

Naročene izdelke dostavlja pošta slovenije. Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 1-2 delovnih dneh po potrditvi vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih blaga ne odpremljamo. Izdelke, kateri niso na zalogi, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru. V primeru, da imate posebne zahteve glede odpreme vas prosimo, da le-te vpišete v naročilo oziroma nas kontaktirate preko elektronske pošte ali po telefonu.

Poštnina

Poštnina se obračunava po veljavnem ceniku pošte Slovenije.